Beautiful lady is surrounded by bubbles with european countries' flags (Italian, German, Great Britain, French, Spanish). Learning of foreign languages concept. Concrete background.EZ-base breidt continu uit en steeds meer nieuwe markten raken bekend met het aanbod van ons platform. Het bereik wordt groter. Zo ook in België.

Nieuwe markten kunnen uitdagingen met zich meebrengen. Voor België bijvoorbeeld is dit de tweetaligheid. Wij zijn ons bewust van de behoefte van velen van u om uw artikeldata uniform in meerdere talen bij uw klanten te krijgen.

Het is in EZ-base mogelijk uw data ook in andere talen op het platform te presenteren, waaronder het Frans. Vaak krijgen wij dan de vraag of u als leverancier alle data opnieuw moet aanleveren. Het antwoord daarop is nee. U ontvangt van EZ-base een export van uw huidige Nederlandse data. In dit bestand kunt u eenvoudig de teksten vertalen door in de velden waar andere gegevens nodig zijn de Nederlandse gegevens te overschrijven met de Franstalige.

Al uw data blijft behouden, inclusief de EZ-base-, ETIM- en eigen classificaties. Met een relatief kleine toevoeging bereikt u op deze manier in één klap een grotere markt.

Bent u ook gebaat bij uniforme artikeldata in meerdere talen? Neem contact met ons op en wij bekijken met u de mogelijkheden.