In onderstaande video worden enkele leuke wetenswaardigheden getoond over EZ-base en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Werken met EZ-base biedt u als vakhandel veel voordelen.
Door op één plek uw gehele assortiment eenvoudig en veilig vanuit de database te onderhouden bespaart u veel tijd en geld. U bent ervan verzekerd dat, zodra eventuele wijzigingen door de leverancier zijn doorgevoerd, u beschikt over deze actuele gegevens.

U beheert uw data in het door ons ontwikkelde Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog. Dit is mogelijk in meerdere talen. Welke functionaliteiten u gebruikt bepaalt u zelf. Het kan echter zeker lonen om extra tijd te investeren in het uitbreiden van uw artikelgegevens.

Als eenmaal de artikelgegevens in EZ-base zijn ingevoerd worden zij gepubliceerd op de webomgeving, EZ-web. Hier vindt u een zeer sterke zoekmachine. De data is zeer snel en eenvoudig in verschillende uitvoerformaten te exporteren. Vervolgens is dit intern binnen uw organisatie te gebruiken of in te zetten door derden als webbouwers om bijvoorbeeld uw website te voeden.

Voordelen van deelname

Kortom, door te werken met EZ-base profiteert u van:

  • Al uw artikelinformatie verzameld in één centrale database
  • Eenmalig onderhoud van alle artikelinformatie, indien van toepassing in meerdere talen
  • Altijd up-to-date informatie ter beschikking van uw klanten
  • Uw artikelen snel gevonden door onze sterke zoekmachine en verkoopondersteuning
  • Eenvoudig exporteren en publiceren naar verschillende media
  • Tijdbesparing
  • Kostenbesparing

Er zijn vele mogelijkheden met de data. Deze vinden hun basis in het standaardabonnement en kunnen daaruit eenvoudig optimaal benut worden met onze aanvullende diensten. Om wegwijs te worden in de programmatuur bieden wij u bij aanvang kosteloos een cursus en ondersteunen wij u waar nodig.