Wat ga je doen vandaag databeheerder?

Zet jij graag die stap extra voor de klant om tot het beste resultaat te komen?
Ben jij die persoon die de puntjes op de i zet?
Dan zoeken wij jou!

EZ-base is een begrip voor de ijzerwaren-, gereedschappen-, verf- en automaterialenbranche voor zowel Nederland als België. EZ-base bestrijkt inmiddels met haar datapool meer dan 85% van de markt en is nog steeds groeiende, zo is er in 2020 een vestiging in het Verenigd Koninkrijk gestart. Voor ons gezellige, diverse en dynamische team zijn wij op zoek naar een net zo’n gezellige hardwerkende duizendpoot om ons te versterken!

Goedemorgen, welkom bij EZ-base, dit is je nieuwe werkplek:
Nadat je eerst een vers gezet bakje koffie of thee hebt gepakt, ga je lekker zitten op je ergonomische werkplek. Sta je liever, geen probleem, je had toch al de juiste hoogte ingesteld in je zit/sta-bureau. Iedereen druppelt binnen, sommige zijn er al anderen wat later. We hebben flexibele werktijden dus dat “goedemorgen” kan op verschillende tijden geroepen worden!

Je start ons ticketsysteem op en ziet dat er een klant een data-aanlevering heeft gedaan. Staat alles goed ingevoerd? Met jouw oog voor detail zie je gelijk dat de kenmerken niet consequent zijn doorgevoerd, je mist wat commerciële teksten en je ziet dat bij een aantal producten de afbeeldingen ontbreken.

Kortom, je adviseert jouw leverancier hoe hij dit het beste kan oplossen. Je neemt hem mee door het systeem om een en ander uit te leggen. Toch wel jammer dat daar nou net geen instructievideo van is, dus je stuurt ook nog even een mail naar je marketing-collega met een video-verzoek. Of je loopt naar haar toe, dat is net zo gezellig en makkelijk.

Tijd om die andere nieuwe leverancier verder te helpen. Alle data was al ingelezen in de database, maar heeft de klant het wel op de goede plek geclassificeerd? Staat er straks geen veiligheidsbril bij de zonnebrillen? Jij beoordeelt of alles op de juiste plek is neergezet, of de overige data aan onze kwaliteitseisen voldoet en of de klant zo wel op de juiste manier gevonden gaat worden wanneer afnemers de filters gebruiken. Wil je dat de klant nog aanpassingen doet? Je hoeft niet voor alles in de telefoon te klimmen, je kan dit gewoon als opmerkingen bij het desbetreffende product invoeren.

Pauze!

De ochtend is voorbij gevlogen, dus tijd voor pauze. Wat zal je doen vandaag? Een rondje meelopen met de sportievelingen, of ga je in de luxe nieuwe kantine zitten, bak je een eitje, warm je je restje van gisteren op? Eindig je met een potje tafeltennis of staar je gewoon even heerlijk over de weilanden uit (als je niet verzeilt in gezellige onderonsjes)?

In de middag pak je je werkzaamheden weer op uiteraard. Je legt die ene leverancier uit hoe hij een gerelateerd artikel kan toevoegen. Daarna leg je een vakhandel uit hoe ze via de ArtLink ervoor kunnen zorgen dat de artikelen in hun ERP-systeem terecht komen.

Je helpt nog even een collega met een vraagje, geeft aan hoe jij dat zou oplossen. Die vakhandel kwam trouwens wel met een aardig idee voor de database… je stuurt dat in in het ticketsysteem zodat de ICT afdeling daar ook eens over na kan denken. Misschien heb je net een briljante toevoeging voor onze database aangegeven!

Wat neem jij mee?

Met jouw MBO niveau en je uitzonderlijke oog voor detail voel jij je helemaal lekker bij EZ-base. Je gebruikt Excel alsof je nooit anders doet. Sowieso klik jij er lustig op los in de diverse systemen, apps en programmatuur hebben doorgaans niet zoveel geheimen voor jou.

Branchekennis was leuk geweest, maar dat was geen must gelukkig, je leert toch snel dus je weet nu alles af van de producten van jouw leveranciers. Wat wel mooi is, is dat EZ-base sowieso gekeken heeft waar jouw voorkeur naar uitging qua producten die de leveranciers voeren.

Wat biedt EZ-base:
We bieden een informele werksfeer voor minimaal 28 uur, maximaal 40 uur. Natuurlijk bieden we dat riedeltje dat je overal ziet staan, zoals een marktconform salaris, goede pensioenregeling… maar ook reiskostenvergoeding en flexibele werktijden. Rijd je elektrisch? Dan kan je je wagen gewoon aan “de paal” hangen. Er is trouwens plek genoeg en nog gratis ook.

Wanneer je het idee hebt dat je je kennis zou kunnen uitbreiden kun je altijd goedkeuring vragen voor een opleiding of cursus. Voor je het weet is het alweer tijd voor het jaarlijkse uitje, de paasstol (die is lékker!), de Sinterklaastraktatie, de kerstlunch… dat er nog tijd is om te werken zeg…

Lijkt deze functie op je lijf geschreven en ben je geïnteresseerd om bij ons snel groeiende bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar M. van der Schoor. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd.