Over EZ-base:

EZ-base biedt een artikeldatabase voor de ijzerwaren- & gereedschappen-, bouwmaterialen-, verf- en automaterialenbranche voor zowel Nederland als België. EZ-base bestrijkt inmiddels met haar database meer dan 85% van de markt en is nog steeds groeiende. Voor ons dynamische team zijn wij op zoek naar een even dynamische, zeer nauwkeurige nieuwe collega!

Als nieuwe collega kun je bij ons rekenen op een direct team, dat bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s die voor jou klaar staan om antwoord te geven op al jouw vragen. We leren je om te werken in onze systemen: PIM (Product Informatie Management)-systeem (EZ-catalog) en o.a. AFAS (als CRM). Klinkt dat niet bekend in je oren? Geen probleem. Met jouw digitale vaardigheden heb je dat zo onder de duim. Jouw goed ontwikkelde Excel vaardigheden komen hier goed van pas.

Over de functie:

Als artikelbeheer & databeheer medewerker vervul jij een belangrijke rol binnen het bedrijf. Samen met het data team zorg jij voor het actueel houden van het productassortiment van leveranciers. Je adviseert klanten met betrekking tot het verwerken van hun artikelgegevens, je verwerkt de aangeleverde data en prijslijsten en werkt nauw samen met de teamleider. Samen met de klant analyseer je de aangeleverde artikeldata en zorg je ervoor dat de kwaliteit geborgd is voordat deze informatie is verwerkt in de database. Vele klanten verwachten van EZ-base kwalitatieve hoogwaardige artikeldata welke gezamenlijk met de leveranciers aan gewerkt wordt. Je beheert je eigen klanten-portefeuille waarbij rijke, complete en correcte data voorop staat! De rijke artikeldata van leveranciers wordt geautomatiseerd verwerkt in diverse websites en shops van de vakhandel. Indirect ben je dan ook betrokken bij e-commerce projecten van onze klanten.
Binnen deze veelzijdige functie ben je een professionele gesprekspartner voor onze klanten (zowel leveranciers, fabrikanten als technische groothandel/vakhandel).

Voor deze functie gelden de volgende eisen:

 • Minimaal MBO-niveau en analytisch denkvermogen
 • Ruime ervaring met softwarepakketten zoals MS Office
 • Zeer goede beheersing van Excel
 • Affiniteit met automatisering en PIM systemen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Zeer nauwkeurige “pietje-precies” manier van werken

Over jou:

Je ben een zeer nauwkeurig persoon en communicatief sterk. Je vindt het belangrijk dat de klant optimaal wordt vertegenwoordigd in onze database. Je kan goed in teamverband werken en pikt signalen van de klant goed op zodat je dit in het team kan bespreken voor eventuele verdere verbeteringen.

Wij bieden:

Een veelzijdige baan in een informele omgeving met korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief.

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een informele werksfeer voor 38 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Marktconform salaris
 • Mogelijkheid tot deels thuiswerken
 • Flexibele werktijden
 • Vele lekkere extra’s zoals: Maandelijkse lunch, Personeelsuitje, Paasontbijt etc.

Wil jij jouw nieuwe uitdaging bij ons aangaan? Stuur dan jouw CV en motivatie naar M. van der Schoor. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw gegevens direct na afhandeling van de procedure verwijderd worden.