Bent u toe aan een nieuwe website? Met wellicht een makkelijk te voeden webshop?

EZ-base kan uw complete website leveren. Onder de naam EZ-shop worden krachtige webshops geleverd die zijn gekoppeld aan de EZ-base database.

Om een goede representatie te kunnen geven van uw assortiment is het van belang dat de artikelgegevens in een centrale database staan, gestandaardiseerd, geclassificeerd en vooral: volledig. Met EZ-base heeft u de ideale basis voor uw aanbod, zowel in print als online.

Met EZ-shop levert EZ-base krachtige standaard shops. Zij onttrekken alle artikeldata rechtstreeks uit EZ-base. Met deze combinatie is een eigen webshop dus binnen no-time actief.

Een aantal layouts zijn beschikbaar als basis en vervolgens qua vormgeving weer verregaand aan te passen naar eigen wens. Ook is er veel keuzevrijheid qua functionaliteiten. Zo kunnen de shops bijvoorbeeld geleverd worden in verschillende talen, met veel verschillende modules, in merk-specifieke varianten, met koppelingen aan back-office en ERP-systemen, met geavanceerde filter- en zoekcapaciteiten en ga maar door.

Kortom:

  • Altijd de meest actuele artikelgegevens in uw webshop
  • Koppeling zonder tussenkomst van andere partijen
  • Uitgebreide mogelijkheden om uw webshop vorm te geven

Geïnteresseerd?