In de database kunt u diverse leverancierscatalogi en -brochures vinden. Deze publicaties zijn door EZ-base bladerbaar gemaakt en gekoppeld aan de aanwezige productinformatie. Handig voor u, als u net even die extra informatie zoekt van dat ene product, maar uw klanten hebben geen toegang tot deze informatie.

Voor u als afnemer is er een prachtige aanvullende dienst ontwikkeld, waarbij u de leverancierspublicaties kunt integreren in de eigen webshop. Met deze aanvullende dienst kunt u van het volgende gebruik maken:

  • Plaatsen van bladerbare leverancierspublicaties in uw eigen webshop, inclusief een doorkoppeling naar een productpagina in uw eigen webshop.
  • Uw eigen brochure bladerbaar laten maken door EZ-base zodat u de actie-artikelen in de brochure kunt koppelen aan de productpagina in uw eigen webshop.

Het komt uiteraard wel eens voor dat u een artikel wel kunt leveren, maar deze niet direct in uw webshop heeft staan. Speciaal hiervoor wordt een invulformulier gerealiseerd waarbij uw klant direct een prijsaanvraag kan doen indien een artikel vanuit een leverancierspublicatie niet beschikbaar is in uw webshop.

Op deze manier kunt u uw klanten een nog betere service bieden en loopt u minder opdrachten mis.

Leverancierspublicaties geïntegreerd in uw webshop

U kunt met deze aanvullende dienst diverse leverancierspublicaties plaatsen in uw eigen webshop. Op de productpagina in uw webshop worden alle beschikbare cataloguspagina’s getoond van leveranciers. In deze publicatie kan uw klant bladeren en klikken op de gelinkte artikelen. Dit geeft 2 mogelijke resultaten:

  • U heeft dit artikel in het assortiment: de klant komt direct bij dit artikel in uw webshop terecht en kan deze eventueel bestellen
  • U heeft dit artikel niet in uw assortiment: de klant komt bij een invulformulier om informatie op te vragen voor dit artikel

Op de productpagina’s wordt de gekoppelde cataloguspagina van de desbetreffende leverancier gepresenteerd. Wanneer uw klant deze catalogus aanklikt, opent direct de pagina van het desbetreffende artikel.

opengeklikte leveancierspublicatie eigen webshop

Is de leverancierscatalogus geopend, kan uw klant eenvoudig door de catalogus bladeren om de overige artikelen te bekijken. Klikt uw klant op een artikel dat u in het assortiment heeft, opent de bijbehorende productpagina van uw webshop en kan uw klant het artikel eventueel bestellen.

leveranciersartikel niet standaard in assortiment aanvraagformulier

Klikt uw klant echter op een artikel in de leverancierscatalogus dat u niet direct in het assortiment heeft, dan opent er een invulformulier waarmee uw klant eenvoudig informatie of een offerte kan aanvragen.

Eigen brochure bladerbaar geïntegreerd in uw webshop

Uw eigen brochures en/of actiefolders kunt u met deze aanvullende dienst onbeperkt bladerbaar laten maken om vervolgens te voorzien van links naar uw eigen webshop en te plaatsen op uw eigen webshop. Zo hebben ook de klanten die de mailing hebben gemist, altijd toegang tot de laatste aanbiedingen. Is de klant geïnteresseerd, klikt hij op het artikel en komt direct bij dit artikel in uw webshop terecht.

Wanneer uw klant naar uw (actie)folder of brochure gaat, dan is deze ook bladerbaar. Uw klant kan de diverse pagina’s bekijken. Wanneer uw klant op een artikel klikt, opent de bijbehorende pagina in de webshop en kan uw klant het artikel desgewenst gelijk bestellen.

Vanuit de eigen actiefolder/brochure komt uw klant na het aanklikken van een product op de bijbehorende pagina in de webshop en kan uw klant het artikel desgewenst gelijk bestellen.

Geïnteresseerd?