repair, construction and maintenance concept - smiling woman with drill machine
Portrait of handsome construction worker

In 2006 hebben inkooporganisaties Ferney, Zevij en Necomij samen met groothandel Destil de krachten gebundeld om zich te versterken op het gebied van artikelbeheer en contentmanagement. Samen zijn zij EZ-base gestart, waaraan Transferro zich in 2009 heeft aangesloten als aandeelhouder. In 2012 heeft Destil haar aandelen verkocht aan Menouquin waarmee EZ-base de eerste stappen heeft gezet op Belgische bodem. Begonnen in de ijzerwaren- en gereedschappenbranche bedient EZ-base inmiddels ook andere branches waaronder de bouw-, verf- en automotive sector. Binnen deze branches is Copagro (verf) in 2017 toegetreden tot EZ-base als aandeelhouder.

EZ-base (spreek uit “easy-base”) is een webbased platform waarop vraag en aanbod van de branche samenkomen. De database heeft een representatief aanbod van de meest prominente leveranciers. Zij worden steeds vaker gevraagd hun gegevens in allerlei specifieke formaten aan te leveren aan de vakhandel, die op zijn beurt veel tijd kwijt is aan het opvragen hiervan aan alle leveranciers. EZ-base is opgericht om deze taak op zich te nemen.

In de loop van de jaren is continu doorontwikkeld naar aanleiding van de behoeftes in de markt. Zo is een innovatieve informatiebron ontstaan voor vele toepassingen, zoals het samenstellen van catalogi, brochures en offertes, maar ook voor het opzetten van webshops, prijslijsten en koppelingen met inkoopbestelsystemen.

De medewerkers van EZ-base komen veelal uit het werkveld. Zij hebben veel kennis van de artikelen en de markt, zodat zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk samen met u een hoge kwaliteit data te kunnen leveren. Wij staan dan ook altijd voor u klaar bij vragen of ideeën.

EZ-base is dus volledig van, voor en door de markt.

Man_level_dk_st
Woman with construction equipment

LogoZevijNecomij-RGB-v2 - Copy