Alle nieuw toegetreden leveranciers en vakhandels worden uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan onze cursus. Uiteraard zijn ook alle bestaande relaties van harte welkom voor een opfriscursus. De cursus is opgedeeld in 3 onderdelen:

Databestanden opmaken
Hoe levert u data juist aan, zodat uw artikelen beter worden gepresenteerd in EZ-base en de websites/webshops, catalogi, ERP-systemen en voor eigen gebruik? Om artikelen aan te leveren kunt u deze handmatig toevoegen en wijzigen. Als het om meerdere artikelen gaat, kan echter beter gebruik gemaakt worden van ons importbestand. Beide manieren zullen in de cursus behandeld worden.

Beheer van uw artikelen in EZ-catalog
EZ-catalog is het onderhoudsprogramma van de artikeldata, welke vervolgens via EZ-web wordt gepubliceerd. Belangrijk om goed weergegeven te worden is het indelen van de artikelen in een classificatie. In de cursus komt dit onderdeel uitgebreid aan bod, evenals het kwalitatief verrijken van de data middels verschillende, handige functies en het bepalen van de opmaak.

Functionaliteiten van publicatieomgeving EZ-web
EZ-web is de online gebruikersomgeving waarin al uw data getoond wordt. Tijdens de cursus leert u hoe u het meest effectief kunt zoeken binnen de  beschikbare data en (delen hiervan) kunt exporteren voor eigen gebruik of verdere verspreiding.

Alle cursussen vinden online plaats, hiervoor worden geen kosten berekend. Om deel te nemen aan een cursus kunt u contact opnemen voor een afspraak.