Lytho is dé online productontwikkelaar op het gebied van (automatisch) opmaken en publiceren van content naar web, mobile, social & print. Met hun SaaS (Software as a Service) oplossingen helpt Lytho organisaties om gemiddeld 35% effectiever te communiceren met hun doelgroep.

Lytho’s product Brandifyer is het meest gebruiksvriendelijke marketing- en brandportal op de markt. Het is dé plek waar marketing- en communicatiemedewerkers hun assets (teksten, beelden, video’s) beheren en nieuwe content kunnen creëren. Alle gebruikers kunnen toegang krijgen tot de data die voor hen is bedoeld en kunnen zelf de content verrijken, beheren en publiceren naar elk kanaal.

Lytho is een Marketing Resource Management (MRM) software oplossing en bestaat uit verschillende modules. Hierdoor is er voor elk type organisatie een passende module van Brandifyer in te zetten.

Brandifyer is modulair opgebouwd en kent de volgende onderdelen:

  • Brandmanagement
  • Digital Asset Management
  • Product Information Management
  • Publishing on Demand

De publishing module van Brandifyer zorgt ervoor dat de informatie uit EZ-base (automatisch) wordt opgemaakt en dat de klanten van EZ-base éénvoudige leaflets, point of sale en catalogi kunnen creëren.

Contactgegevens
Lytho
Schenkkade 50
2595 AR  Den Haag

T: +31 (0) 71 541 58 41

E: info@lytho.com
W: www.lytho.com