Met trots kondigt EZ-base haar samenwerking aan met Troy om zo ook in het Verenigd Koninkrijk haar complete database-oplossing aan te kunnen bieden. Binnen de nieuwe joint venture zal EZ-base haar bewezen datamanagementkennis inzetten om leveranciers en leden van Troy te ondersteunen in het gebruik van het EZ-base online Productinformatie Management Systeem.

Over Troy (UK)

Troy UK levert zakelijke diensten en oplossingen voor aangesloten distributeurs die actief zijn op het gebied van industriële benodigdheden en gereedschappen. Troy UK is een inkoopgroep die met meer dan £1.1 miljard collectieve verkoopomzet is uitgegroeid tot de grootste in de branche. Haar 350 leden doen dagelijks zaken met meer dan 400 leveranciers.

 

Over EZ-base, uw ijzersterke partner in informatievoorziening

Met bijna 15 jaar ervaring biedt EZ-base in de Benelux een totaaloplossing aan in datamanagement voor leverancier, vakhandel en inkoopvereniging uit verschillende landen en industrieën. Met haar geavanceerde technologie wordt rijke productinformatie van leveranciers verworven, verfijnd, gestandaardiseerd en eenduidig gecommuniceerd richting de vakhandel. EZ-base biedt een allesomvattende database met daarin een online totaalpakket voor o.a. websites, webshops, apps en online promotiemateriaal.

 

Het nieuwe EZ-base UK

EZ-base UK zal, in samenwerking met Troy UK, bedrijven in het Verenigd Koninkrijk gaan bedienen met de kennis en techniek waar EZ-base groot mee is geworden in de Benelux. EZ-base UK is klaar om de productinformatie van leveranciers op te slaan en te verwerken. Binnen het indrukwekkende leveranciers- en distributienetwerk van Troy UK kunnen de bedrijven met EZ-base een grote stap zetten richting efficiëntere- en uniforme verwerking van productinformatie.

 

Eerste leveranciers zijn gestart

Een aantal vooraanstaande leveranciers hebben inmiddels aangegeven graag met EZ-base te willen werken en zien direct het voordeel voor de eigen organisatie. Met EZ-base kunnen zij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de productinformatie controleren welke door talloze distributeurs dagelijks wordt gebruikt. In de afgelopen maanden zijn er gesprekken geweest met verschillende betrokken bedrijven – en het is duidelijk dat de EZ-base functionaliteiten snel zullen worden erkend als een must voor alle gerespecteerde bedrijven.

Samenwerking

Door de gezamenlijke expertise van Troy (UK) en EZ-base zullen klanten de beste service gaan ervaren die er in de branche te vinden is.

 

Gareth Thomas, Managing Director (EZ-base UK):

“Het lijdt geen twijfel dat online handel een prioriteit is voor de Troy-groep, vooral omdat de recente pandemie een negatief effect heeft op de verkoop in de fysieke winkels. EZ-base zal e-commerce ondersteunen door te fungeren als een fundamenteel kanaal tussen de leverancier en de vakhandel, met grote voordelen voor beide partijen. Alle betrokkenen hebben ongelooflijk hard gewerkt en we zijn verheugd dat dit belangrijke ‘game-changer’-project wordt gerealiseerd, klaar voor het volgende hoofdstuk in de digitale handel”

 

Ron van den Bosch, Directeur (EZ-base B.V.)

“We realiseren ons dat dit een belangrijke stap is voor EZ-base en de verdere ontwikkeling van digitale kanalen en informatievoorziening in de ijzerwaren- en gereedschappenbranche in het Verenigd Koninkrijk en mogelijk andere landen. Ik kijk uit naar een constructieve en succesvolle relatie in de komende jaren”.

 

In de komende weken zal het EZ-base team contact opnemen met Troy-leden en leveranciers om de voordelen te bespreken. Voor vragen of mogelijke interesse in deelname kunt u een e-mail sturen naar info@ez-base.co.uk.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de EZ-base UK website www.ez-base.co.uk.
Meer informatie over Troy (UK) vindt u op www.troyuk.co.uk.