Software: inRiver PIM koppeling met EZ-base

Van multi-channel via cross-channel naar een omni-channel strategie. De ontwikkeling van deze strategieën heeft als bijkomend voordeel: steeds meer geautomatiseerde processen, maar ook steeds meer systemen. Allemaal systemen met waardevolle informatie. Over klanten, producten, voorraden, prijzen enzovoorts. Dit vraagt om goed informatiemanagement. Als het gaat om productinformatie, dat een zeer essentiële rol speelt in het aankoopproces en in een optimale klantbeleving, is hiervoor een oplossing: een Product Information Management (PIM) systeem.

Het Zweedse inRiver is marktleider op het gebied van Product Information Management. inRiver PIM helpt B2B en B2C multi-channel commerce en marketing professionals om in alle saleskanalen het perfecte productverhaal te vertellen. Het krachtige inRiver PIM platform faciliteert de creatie, verrijking en distributie van perfecte product informatie voor een uitstekende customer experience in alle kanalen en in elke taal.

XSARUS is Platinum Partner van het inRiver PIM pakket. Dankzij het grote aantal implementaties dat XSARUS inmiddels succesvol heeft afgerond, is er veel kennis en ervaring over deze software opgebouwd. Diverse maatwerkkoppelingen zijn door XSARUS op inRiver gebouwd. Zo ook een koppeling met de datapool van EZ-base. Of u nu productinformatie, afbeeldingen of documenten aan EZ-base aan wilt bieden of vanuit EZ-base wilt ontvangen: de koppeling tussen inRiver PIM en EZ-base is al door XSARUS gerealiseerd.

Meer informatie over PIM?

Contactgegevens

XSARUS | Digital Commerce

De Hofjes 22

3241 ML Middelharnis (NL)

T: +31 (0)187 74 74 00

E: info@xsarus.nl

W: www.xsarus.nl