Product content met 1-Click delen in alle kanalen

Eén van de grootste uitdagingen voor leveranciers in de ijzerwaren- en gereedschappen branche is om de vakhandel en vakmensen tijdig te voorzien van de juist content. Datakwaliteit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en houden van product content.

De software ondersteunt productfabrikanten met:

  • 1-Click Content Syndication, fabrikanten kunnen content snel en eenvoudig delen met externe systemen en kanalen; volledig, compliant en up-to-date.
  • Product Portfolio Content Centralisation, een centrale bron waarin alle product portfolio-content wordt verzameld en beheerd.
  • Product Portfolio Development Management, verbindt product content management met project management voor productontwikkeling en label & artwork creatie.
  • Dynamic Project Prioritisation, maakt betere en snellere portfolio beslissingen mogelijk en voorkomt dat tijd wordt gespendeerd aan projecten die niet haalbaar zijn of die niet aansluiten bij de strategische doelstellingen.

SyncForce biedt een volwaardige koppeling met EZ-base met standaard ondersteuning en uitwisselen van; commerciële informatie, technische specificaties, afbeeldingen en logistieke informatie.

Naast de koppeling naar EZ-base zijn er nog meer koppelingen mogelijk, naar ERP-systemen (SAP, Oracle, Infor, Microsoft), WebCMS systemen (o.a. Sitecore en Umbraco), e-commerce systemen (o.a. Intershop en Magento) en andere data pools (o.a. 2BA en GS1).

Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens

SyncForce
Meerenakkerweg 1.07, 5652 AR Eindhoven
Postbus 4989, 5604 CD Eindhoven
Nederland
+31 (0)88 2392200

E-mail: sales@syncforce.com

Algemene website: www.syncforce.com