SyncForce

Productinformatie met 1-Click distribueren naar klanten en kanalen.

Eén van de grootste uitdagingen voor leveranciers in de ijzerwaren- en gereedschappen branche is om de vakhandel en vakmensen tijdig te voorzien van correcte en complete productinformatie. Dit is complex door snel veranderende assortimenten en toenemende informatie eisen. SyncForce ondersteunt fabrikanten in het op orde krijgen en houden van productinformatie, intern en extern.

 

De software ondersteunt product fabrikanten met:

  • 1-Click Content Distribution, fabrikanten kunnen content snel en eenvoudig delen met externe systemen en kanalen; volledig, compliant en up-to-date.
  • Product Content Centralisation, een centrale bron waarin alle product content wordt verzameld en beheerd.
  • Product Development Management, grip op innovatie en verpakkingsontwikkeling, gekoppeld aan productinformatie management.

SyncForce biedt een volwaardige koppeling met EZ-base met standaard ondersteuning voor het uitwisselen van; commerciële informatie, technische specificaties, afbeeldingen en logistieke informatie.

 

Naast de koppeling naar EZ-base kent SyncForce ook koppelingen, naar ERP-systemen (SAP, Oracle, Infor, Microsoft), WebCMS systemen (o.a. Sitecore en Umbraco), e-commerce systemen (o.a. Intershop en Magento) en andere datapools (o.a. 2BA, GS1 en Cobuilder).

Klik hier voor meer informatie.

 

Contactgegevens

SyncForce
Achtseweg Zuid 159N, 5651 GW Eindhoven
Postbus 4989, 5604 CD Eindhoven
Nederland
+31 (0)88 2392200

E-mail: letssync@syncforce.com
website: www.syncforce.com