info
Sinds enige tijd zijn inkooporganisaties Copagro en Vedined en haar leden, alsmede sommige individuele groothandels zoals AGC en ProCoatings aangesloten bij EZ-base. Ook AkzoNobel heeft zich aangesloten bij EZ-base, als grossier en leverancier. Met deze spelers in de verfbranche lijkt de keuze voor het centraal beheren van artikelinformatie gemaakt.

Onderstaande bedrijven willen samen met haar leveranciers komen tot een efficiënte uitwisseling van productinformatie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de manier is om succesvol elektronisch met elkaar te communiceren. De database biedt 1 plaats waar zowel de leverancier als de grossier terecht kan. Grossiers kunnen de productgegevens van de leveranciers gebruiken om hun assortiment uit te breiden of om verder te publiceren in bijvoorbeeld catalogi of in E-Commerce trajecten.

Om aan bedrijven de mogelijkheden van een centrale database voor de verfbranche te laten zien worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten zal EZ-base haar functionaliteiten tonen en zal de vakhandel laten zien wat zij met de productinformatie van haar leveranciers doen. De informatiebijeenkomsten zullen op verschillende locaties en datums worden gehouden.

De informatiebijeenkomsten worden georganiseerd op onderstaande datums en locaties. U kunt zich hier inschrijven.

 

Infobijeenkomst

 

Verf