PIM for people

Skwirrel is ontwikkeld in co-creatie door gebruikers en databeheerders. Het is gemaakt door mensen van de werkvloer voor mensen van de werkvloer. Hierdoor is een mooie synergie gecreëerd tussen vraag en aanbod. Door gebruik te maken van logische schermen en lage datadichtheid is het product geschikt gemaakt voor iedereen.
Skwirrel is een ETIM compatible product informatie management (PIM) tool waarin de artikelen van de gebruiker geclassificeerd en verrijkt kunnen worden middels de ETIM-methode. Tevens kunnen afbeeldingen en extra bijlagen worden bijgehouden op een zeer gebruiksvriendelijke manier.
Ook is het mogelijk om in Skwirrel custom classes aan te maken mocht voor u de ETIM-classificatie niet voldoende zijn.
Skwirrel kan alle soorten exports realiseren, denk aan excel (csv) of xml (Sales005). Daarnaast is het mogelijk om via webservice te koppelen met uw ERP systeem of Webshop.
Via ons dashboard is het optimaliseren van uw productgegevens kinderspel (zie foto). U kunt in het dashboard zelf bepalen welke gegevens u belangrijk vindt om te optimaliseren dan zet u deze bovenaan.
Skwirrel werkt niet met modules maar is een oplossing waarbij alle klanten dezelfde functionaliteiten hebben en alle functionaliteiten mogen gebruiken, er wordt dan ook 1 prijsstelling gehanteerd.

Contact:
Wilt u meer weten over de functionaliteiten die Skwirrel biedt? Neem dan contact op met
ons via mail of telefoon. Wij beantwoorden uw vragen graag.
Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens:
Skwirrel B.V.
Mecklenburglaan 33
3843 BN HARDERWIJK
0341-232171
info@skwirrel.eu