It’s a pleasure running business.

SOFTWARE: AGP Trade
Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Wij hebben meer dan 850 mensen in dienst verspreid over kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 15.000 klanten op ruim 18.000 locaties wereldwijd.

 

AGP Trade is specifiek ontwikkeld voor de technische groothandel. Door de zeer brede functionaliteit en de variabele instellingen van de software is AGP Trade het softwarepakket voor het moderne handelsbedrijf.  In deze totaaloplossing worden de onder andere de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, artikelbeheer, relatiebeheer, logistiek, facturering en financiële administratie volledig geautomatiseerd. Als uitbreiding op deze functionaliteiten kunnen onder andere de processen  werkplaats, balieverkopen, scanning, productie, assemblage, service en planning.

AGP Trade biedt vergaande koppelingen met toepassingen via internet zoals E-catalogus, E-shop, E-CRM, E-Service en o.a. EZ-base. De koppeling met EZ-base maakt het mogelijk om artikelinformatie (welke aanwezig is binnen de online catalogus) over te halen naar AGP Trade. Er kan een link gelegd worden naar specifieke artikelen, waarmee het mogelijk wordt gemaakt om binnen de webshop extra artikelinformatie aan te bieden op artikelniveau. Ook is het mogelijk om periodiek te actualiseren met de EZ-base catalogus, o.a. de prijzen worden dan periodiek geactualiseerd en het is mogelijk om bepaalde leveranciers te volgen. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe artikelen beschikbaar komen binnen de catalogus worden deze automatisch opgenomen binnen de artikeldatabase van Trade.

Klik hier voor meer informatie.

 

Contactgegevens
Kerridge Commercial Systems
De Amert 160
5462 GH Veghel

Postbus 226
5460 AE Veghel
Nederland

T: +31 (0) 413 38 77 77
F: +31 (0) 413 36 70 25

E: info@kerridgecs.nl
W: www.kerridgecs.nl