Hi! Wij zijn Intermix

Een bedrijf dat voortdurend op zoek is naar ontwikkeling en groei door de inzet van internetoplossingen. Voor iedere fase waarin een bedrijf kan verkeren bieden wij systemen die aansluiten bij uw werkwijze. Met de concepten van Intermix maakt u een sprong in de toekomst.
Wij zijn graag een partner waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien. Dit doen wij door te luisteren, mee te denken en te adviseren.

 

Een aantal van onze concepten

EZ-Mix

Deze ‘best of both worlds’-combinatie van Intermix en EZ-base zorgt voor een heel hoogwaardige e-commerce oplossing, met rijke informatie en prachtige functionaliteiten! In plaats van een losse website, beheert u in de ‘EZ-Mix’ alle onderdelen die onderling verbonden zijn met elkaar.
www.ez-mix.nl

 

EZ-Pim

We scheppen graag op over de hoge gebruiksvriendelijkheid van het beheer. In EZ-Pim kunt u écht alle productdata beheren, zonder uitzondering. U kunt zelf productvelden of specificaties aanmaken, verschillende classificaties toevoegen, productrelaties samenstellen, specificaties invoeren, en nog veel meer. Daarnaast kunt u vervolgens alle data eenvoudig converteren naar alle datapools in de markt. EZ-Pim is het modernste PIM van nu en een succesformule voor uw organisatie.
www.ez-pim.nl

Klaar voor de toekomst? Wij helpen u graag verder!
Nieuwsgierig naar al onze concepten? Ga naar www.intermix.nl en kom meer te weten! 

Contactgegevens
Intermix management B.V.
Rijnstraat 323
3363 EJ Sliedrecht
Nederland

T: +31 (0) 184 43 30 17
E: info@intermix.nl
W: www.intermix.nl