Totaaloplossingen voor online communicatie en e-commerce.

SOFTWARE: PIM/e-commerce
Integrace levert totaaloplossingen voor online communicatie en e-commerce. Met onze content management producten realiseert u één centrale opslagplaats voor al uw content, die u vervolgens publiceert op uw websites en apps. En met onze e-commerce producten is zakendoen op internet eenvoudiger dan ooit.

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft .NET. Integrace is lid van het Microsoft Partner Netwerk, en specialist in de Microsoft ontwikkel- en hostingomgeving. Verder werkt Integrace als Google Partner nauw samen met Google op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. In onze oplossingen is aan alle voorwaarden voldaan voor een goede positie binnen zoekresultaten.

Als EZ-base partner is Integrace verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het EZ-base platform (EZ-catalog en EZ-web). Daarnaast leveren wij de daarop aansluitende EZ-shop. Deze is gebaseerd op onze standaard e-commerce productlijn, en profiteert daarmee van de voortdurende doorontwikkeling daarvan. Doordat de ontwikkeling van zowel EZ-base als de EZ-shop in één hand liggen wordt zekergesteld dat er sprake blijft van een optimale integratie.

Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens
Integrace B.V.
Clausplein 12
5611 XP  Eindhoven

T: +31 (0) 40 213 66 66
F: +31 (0) 40 213 30 33

E: corporate@integrace.nl
W: www.integrace.nl