Met behulp van de Guidance softwareoplossingen kunt u uw productinformatie optimaal beheren én geheel automatisch publiceren naar een papieren catalogus en website of webshop.

Fabrikanten en groothandels kunnen met inzet van de softwareoplossing Catalogger al hun productinformatie invoeren, importeren, aanvullen en classificeren. De verrijkte productinformatie kan daarna eenvoudig worden aangeleverd aan afnemers en natuurlijk ook worden gebruikt in de webshop, de (papieren) catalogus en andere marketing uitingen.

Oplossingen

  • Catalogger PIM
    Catalogger PIM is de centrale database voor het beheren, aanvullen en classificeren van uw productinformatie. Productgegevens die in uw ERP of andere systemen aanwezig zijn kunnen eenvoudig in PIM worden geïmporteerd. Om uw productinformatie aan te leveren aan derden exporteert u vanuit Catalogger PIM uw (geclassificeerde) gegevens in XML, EZ-base, 2BA of ander formaat.

 

  • Catalogger PRINT
    Al uw productinformatie wordt met inzet van Catalogger PRINT automatisch omgezet tot een professioneel opgemaakte catalogus, inclusief index en inhoudsopgave. Naast catalogi zijn er ook andere geautomatiseerde publicaties mogelijk zoals prijslijsten en datasheets. Vanuit het opgemaakte document kunt u eenvoudig verschillende pdf’s maken, bijvoorbeeld voor aanlevering aan de drukker of als download op uw website.
  • Stentor webCMS, website & E-commerce
    Met inzet van Stentor wordt een complete (e-commerce) website opgezet rondom uw productdata. Dit kan in verschillende talen en met uitgebreide functionaliteit zoals een koppeling met het ERP-systeem om prijzen, kortingen en voorraad real time op te halen en orders direct door te zetten.

Contact

Wilt u graag meer weten over wat Guidance voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Klik hier  voor meer online informatie en om toepassingen te bekijken.

 

 

Contactgegevens
Guidance B.V.
Essebaan 65A
2908 LJ Capelle aan den IJssel
Nederland

T: +31 (0)10 264 23 23
E: info@guidance.nl
W: www.guidance.nl