Met ons uitgebreid dealernetwerk is het van groot belang onze partners makkelijk te voorzien in uitgebreide, actuele product informatie.

De vraag naar informatie blijft toenemen en veranderen. Dat informatie geen noodzakelijk kwaad, maar juist een zeer grote bron van potentie is, begint met grote snelheid bij steeds meer partijen te landen. Dit geldt in onze business al helemaal voor onze product informatie.

Dit zien we terug bij onze dealers. Net als ons groeiende assortiment stijgt ook de vraag naar de bijbehorende product informatie. Vanzelfsprekend gaat dit om de kwaliteit en kwantiteit ervan, maar behalve dat ook zeker om de snelheid en gebruiksgemak om deze informatie binnen de eigen systemen en kanalen te kunnen gebruiken.

Het spreekt voor zich dat het voor ons als leverancier een grote toegevoegde waarde heeft dat ons grote dealernetwerk altijd is voorzien van uitgebreide, actuele product informatie. EZ-base vormt de centrale bron voor veel van onze partners die op een laagdrempelige manier toegang willen tot onze uitgebreide product informatie.