“Alleen door te blijven automatiseren met goedwerkende systemen zoals EZ-base, lukt het om koploper in de markt te zijn – en te blijven!

 

Alleen door te blijven automatiseren, lukt het om koploper in de markt te zijn – en te blijven!” Siebe ten Hulscher van Ten Hulscher bv werkt al jarenlang met EZ-base en startte in 2015 met de proef van geavanceerde data-aanlevering. Ook nu ervaart hij nog dagelijks het gemak van dit programma. “Onze database is altijd up-to-date en elke wijziging, hoe klein ook, wordt meteen verwerkt. Dat is ideaal, want het is heel belangrijk dat onze dealers altijd over de juiste informatie beschikken.

Ontdek de kunst van het openen en sluiten
Ons bedrijf Ten Hulscher is al bijna 25 jaar importeur van hang- en sluitwerk. We hebben ons eigen private label GPF bouwbeslag en voeren de merken Kirkpatrick uit Engeland en Mandelli en Utensil Legno uit Italië. Door dit ruime palet aan deurbeslag heeft de klant optimale keuzevrijheid, of hij of zij nu op zoek is naar deurklinken in smeedijzer, RVS of messing. Stuk voor stuk mooie producten waar we vierkant achter staan. Dat noemen wij: de kunst van het openen en sluiten!

 

Deurbeslag samenstellen met GPF CombiVari
Bekijk onze collectie op www.tenhulscher.nl en stel het deurbeslag van uw keuze samen middels ons interactieve GPF CombiVari-concept.

 

Stap 1: kies uw favoriete deurkruk
Stap 2: kies een bijpassende rozet of schild
Stap 3: geniet van het deurbeslag van uw keuze!