Na het verstevigen van de IT-structuur binnen Copagro, legt zij nu de focus op het gebruik van EZ-base bij haar bedrijfsvoering. Doel is de database zo in te zetten dat optimaal resultaat behaald wordt uit de reeds beschikbare functionaliteiten.

Nog deze zomer zal de analyse van de nieuwe webshop aanvangen en zal deze zsm gekoppeld worden aan EZ-base. Ook de nieuwe catalogus wordt samengesteld met gebruik van EZ-base.

Copagro is gestart met het aanschrijven van al haar leveranciers en leden om meer aandacht voor EZ-base te vragen. Binnenkort zullen ook de grootste groothandels een schrijven ontvangen over dit project.

Een full-time medewerkster legt zich toe op dit project.  Wij wensen haar daarbij alle succes en zullen uiteraard ondersteunen waar gewenst.

Copagro
Copagro is in de Benelux de distributiemarktleider in non-paint, paint & deco naar de vakman en decorateur. Met 37 vakhandels en in totaal 148 verkooppunten, ambieert zij om schilders en decorateurs het juiste product aan te bieden tegen de scherpste prijs en met de beste service.

VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN EZ-BASE. SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Download