SOFTWARE: DocTrails

D Soft bouwt en implementeert producten en diensten met betrekking tot het elektronische berichtenverkeer en legt daarbij vooral de nadruk op de beveiliging ervan. Ons DocTrails platform wordt vandaag vooral ingezet in de technische groothandels en verwerkt naast grote hoeveelheden elektronische facturen ook andere berichten.

Met de DocTrails – EZ-base koppeling worden digitale orders van de groothandels eerst gecontroleerd in de database van EZ-base voor ze naar de leverancier worden doorgestuurd. Wanneer in een orderlijn gegevens ontbreken of onvolledig zijn wordt de order voor een bepaalde tijd (bv. 2 uren) vastgehouden in DocTrails. Zowel de leverancier als de groothandel wordt hiervan op de hoogte gesteld. De leverancier kan dit negeren, dan ontvangt hij een order met ontbrekende informatie. Beter nog kan de leverancier zich aanmelden op het DocTrails portaal waar hij ervoor kan kiezen de order te laten aanvullen met data uit EZ-base. De leverancier ontvangt nu een 100% correcte order welke meteen verwerkt kan worden. Dat scheelt een hele administratie.

Dankzij de koppeling tussen EZ-base en DocTrails is de groothandel er zeker van dat de order eerst gevalideerd wordt voordat deze wordt verwerkt door de leverancier. De leverancier kan door de koppeling het orderproces volgen en waar nodig ingrijpen. Dit leidt tot een verhoging in de kwaliteit en kwantiteit van de EDI berichten.

Klik hier voor meer informatie.

Données de contact
D Soft Nederland bv.
Touwslagerijweg 4
4906 CS Oosterhout
Nederland

T: +31 (0)85 888 05 27

E: info@dsoftnederland.nl
W: www.dsoftnederland.nl


D Soft nv
Axxes Business Park
Guldensporenpark 7
B – 9820 Merelbeke
België

T: +32 (0)9 372 70 41

E: info@dsoft.be