SOFTWARE: Utilize b2b e-commerce webportaal
Verleen als groothandel uw b2b klanten of dealers extra service door hen te voorzien van een persoonlijke online ‘catalogus’/webshop met gepersonaliseerde inkoopprijzen, actuele voorraadinformatie, productfoto’s, (technische) handleidingen en inzage in hun bestellingen.

Een Utilize b2b e-commerce webportaal is gekoppeld aan de administratie in het ERP-pakket (Unit4, Exact of Visma) en bestaat uit een uitgebreide set van functionaliteiten. De verschillende onderdelen kunnen naar wens worden ingericht en uitgebreid. Naast het webportaal is er een uitgebreide set met modules beschikbaar. Heel veel onderdelen zijn dus meteen beschikbaar en er is geen maatwerk nodig (zijn er toch specifieke wensen, dan is dat natuurlijk geen probleem). De modulaire oplossing zorgt door de schaalbaarheid voor nog meer toegevoegde waarde en groeit mee met uw organisatie.

Koppeling EZ-base
Bij een Utilize b2b e-commerce webportaal dient het ERP-pakket als uitgangspunt. Alle gegevens uit het ERP kunnen worden getoond in uw webportaal/webshop.

De bestaande artikelinformatie kan automatisch worden verrijkt met productinformatie, afbeeldingen, documenten en video’s uit EZ-base. Waarbij de informatie op eigen wijze kan worden gestructureerd en weergegeven.

Tevens verzorgt Utilize dat artikelomschrijvingen of eigen productcodes vanuit de webshop toegevoegd worden aan het bedrijfsaccount op EZ-base. Klanten van Utilize gebruiken regelmatig meerdere webshops met het zelfde bedrijfsaccount, waardoor omschrijvingen en andere informatie via EZ-base gelijk worden gehouden.

 

Contactgegevens

Utilize Business Solutions BV
Larenseweg 32A1
1221 CN  HILVERSUM

T: +31 (0) 35 76 00 495

E: office@utilize.nl
W: www.utilize.nl