ERP-programma met geïntegreerde artikeldatabase.

SOFTWARE: dgeGroothandel
Sinds 1991 is dge actief met het ontwikkelen van software en het opzetten van een artikeldatabase voor de detail- en groothandel in de ijzerwaren, gereedschappen, dhz, tuin en dier branche. De basisgedachte om markten te koppelen dient nog steeds als uitgangspunt voor ons werk vandaag.
In de loop van de jaren is onze software uitgegroeid tot een compleet ERP pakket met een waardevolle hoeveelheid informatie. De geïntegreerde artikelendatabase bevat meer dan 3 miljoen unieke artikelen. Het resultaat is een ‘power tool’ voor uw bedrijf die zijn weerga niet kent.
Doordat wij alle ontwikkelingen in de markt op de voet volgen is onze software altijd up-to-date. Zo bevat onze software een koppeling met EZ-base. De koppeling zorgt er voor dat de artikelen in de artikelendatabase worden verrijkt met de data uit EZ-base. Deze data kan onder andere worden gebruikt om automatisch een webshop samen te stellen.

Werking koppeling met EZ-base

  • Periodiek (wekelijks of dagelijks) vindt er een synchronisatie plaats tussen het ERP pakket en EZ-Base. Alle assortiment artikelen worden daarbij voorzien van EZ-base data. Deze data kan onder andere worden gebruikt voor het maken van offertes en voor weergave op de webshop.
  • Van ieder artikel (in- of buiten het assortiment) kan vanuit het ERP pakket realtime EZ-Base data worden opgevraagd.
  • Van ieder artikel (in- of buiten het assortiment) kan vanuit het ERP pakket de EZ-Base productpagina worden opgevraagd.
  • Op basis van een EZ-Base bestand is het mogelijk om in één keer een webshop samen te stellen. De webshop maakt zo optimaal mogelijk gebruik van alle mogelijkheden die EZ-Base biedt.

Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens
data group europe bv
De Weel 12
4306 NW Nieuwerkerk
Nederland

T: +31 (0)111 41 80 00

E: info@dgebv.nl
W: www.dgebv.nl