JB_Logo_ENU weet dat er online kansen voor uw bedrijf zijn, u weet dat 98% van de professionele inkopers online zoekt. U wilt groeiende omzet mede door inzet van digitale kanalen.
Jelba ontwikkelt, implementeert en runt uw digitale kanalen. U krijgt uw eigen complete B2B internetafdeling voor minder dan 1 FTE.
Omdat u op zoek bent naar meer business, rekenen wij af op het resultaat en dat is meer omzet.

Voor meerdere klanten werken wij met EZ-base voor hun online en offline kanalen.  Als specialist in leadgeneratie en e-commerce binnen de bouw, industrie en installatiebranche weten wij als geen ander dat het opzetten en up to date houden van een website of webshop een enorme uitdaging is. De meeste bedrijven in deze markten hebben noch de expertise noch de mankracht in huis om een online strategie te vormen, de online technologie te bouwen volgens de juiste specificaties en tegen een scherpe prijs, maar belangrijker nog; om de online marketinginstrumenten dagelijks te runnen. Jelba fungeert als online marketingafdeling voor de klant. Wij zijn collega’s. Zo acteren wij ook. Wilt u maximaal profiteren van de digitale kansen in B2B en instappen tegen een laag risico? Dan is Jelba uw partner.

Klik hier voor meer informatie.

Ook geïnteresseerd in meer B2B business via de digitale kanalen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens
Jelba
Wolvenplein 27
3512 CK  Utrecht
Nederland

Algemeen
T: +31 (0) 30 227 14 23
W: www.jelba.nl

Arwen Obermeyer
T: +31 (0)6 2002 53 45
E: arwen@jelba.nl

Bart Strijker
T: +31 (0)6 1286 40 90
E: bart@jelba.nl