Wederom hebben wij ons datateam mogen uitbreiden met een nieuwe collega. Wij wensen Duco veel plezier en succes. Hierbij stelt hij zich kort voor:

Duco Rens

In het jaar 1990 geboren te Hazerswoude-Dorp. Inmiddels heb ik mijn geboortehuis gekocht en hier woon ik samen met mijn partner Patricia en onze zoon Jesse. Mijn hobby’s zijn: voetballen (wat ik trouw 3x per week doe) en leuke dingen doen met het thuisfront.

In 2011 ben ik afgestudeerd voor de opleiding MBO bedrijfsadministrateur. Hierna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een internationaal archiefopslagbedrijf waarbij ik verantwoordelijk was voor de data op de data-entry afdeling in combinatie met diverse administratieve en logistieke taken. Door de ervaring die ik heb opgedaan werd mijn interesse in databeheer vergroot, waarna EZ-base in augustus 2017 op mijn pad is gekomen.

Wat mij dagelijks enthousiasmeert is het begeleiden van de klant en het meedenken hoe de data verder geoptimaliseerd kan worden. Elke klant heeft weer andere prioriteiten, inzichten en ideeën over hoe hun producten het beste gevonden en getoond kunnen worden. Dit maakt het werken bij EZ-base veelzijdig en is het elke dag weer een uitdaging voor mij en het team om de klant zo goed mogelijk te assisteren!

E-mail Duco

VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN EZ-BASE. SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Download