Wordt u als vakhandelaar ook geconfronteerd met problemen als orders die worden afgekeurd? Geven leveranciers u wel eens aan dat orders niet verwerkt kunnen worden? EZ-base heeft de krachten gebundeld met DocTrails en samen zijn wij tot een oplossing gekomen. Hiermee verstuurt u uw orders kwalitatief beter en gemakkelijker.

Met deze DocTrails module worden uw digitale orders eerst gecontroleerd in de database van EZ-base voor ze naar de leverancier doorgestuurd worden. Wanneer gegevens ontbreken of onvolledig zijn wordt de order voor een bepaalde tijd (bijv. 2 uur) vastgehouden in DocTrails. Zowel u als de leverancier wordt hiervan op de hoogte gesteld. Indien de leverancier dit negeert ontvangt hij de order met ontbrekende informatie. Hij heeft ook de optie om zich aan te melden op het DocTrails portaal, waar  de informatie kan worden aangevuld met data uit EZ-base. Nu is de order 100% correct en kan die meteen worden verwerkt. Dit scheelt veel administratie.

Dankzij de koppeling tussen EZ-base en DocTrails bent u er zeker van dat de order eerst gevalideerd wordt voordat deze wordt verwerkt door de leverancier. Dit leidt tot een verhoging in de kwaliteit en kwantiteit van EDI-berichten.