Inkoopcombinaties en vakhandels laten regelmatig een uitgebreide catalogus drukken waarin (een deel van) hun assortiment is opgenomen. Het kan veel moeite kosten om de vaak grote hoeveelheden artikelinformatie van verschillende leveranciers op een gestructureerde wijze in de catalogus te verwerken. EZ-base kan u veel tijd besparen.

Naast het feit dat alle artikelgegevens al gestructureerd en klaar in de database aanwezig zijn, beschikken wij over de kennis en software om deze in uw huisstijl te verwerken tot een volwaardige catalogus. Omdat de template ook in EZ-web beschikbaar wordt gesteld kunt u zeer eenvoudig selecties van uw artikelen exporteren in deze vormgeving.

Template

Vooraf gaan wij met u in gesprek over uw wensen betreffende vormgeving en inhoud van de nieuwe catalogus. Aan de hand van dit overzicht wordt een template ontwikkeld. Uw artikelen worden op uniforme wijze in een bepaalde opmaak getoond. De template zal ook toegevoegd worden aan de uitvoerformaten voor het exporteren in EZ-web. Hier kunt u zelf de artikelen selecteren die u vervolgens aangeleverd krijgt in een lage resolutie opmaak. Deze kan dienen als controle voor het drukken van uw catalogus op hoge resolutie, als toevoeging aan offertes, overzicht van een deelassortiment, etc. U kunt hiermee op elk gewenst moment een selectie uitprinten in dezelfde look and feel als uw catalogus.

Printcatalogus

Wij kunnen alle aspecten van de catalogusproductie voor onze rekening nemen. U krijgt dan een catalogus in PDF-bestand dat klaar is om naar uw drukker te sturen. Een andere optie is een Indesign-bestand dat eventueel nog verder bewerkt kan worden. Beiden worden aangeleverd op hoge resolutie.

Kortom:

  • Tijd- en kostenbesparing door directe voeding uit de database
  • Uitgebreide mogelijkheden voor de invulling
  • Zowel als digitale template te gebruiken als te drukken tot printcatalogus

Wij maken uw catalogus bladerbaar, koppelen deze aan uw artikeldata zodat u deze kan publiceren op uw site

Een voorbeeld van een catalogus met barcode:

DrukproefPolvobarcode

Geïnteresseerd?