Over ons platform:

De kern van ons platform vormt een 20-tal servers, een aantal web-services (SOAP en REST gebaseerd), een website en een WPF-applicatie waarvan het ICT-team het functioneel beheer doet. De programmatuur wordt grotendeels door een externe partij ontwikkeld, maar het ICT-team ontwikkelt zelf ondersteunende software en services (hoofdzakelijk in C# .NET en MS-SQL). Daarnaast sturen wij de programmeurs actief aan en zijn bepalend voor de architectuur van het platform. De uitdagingen waarmee we te maken hebben zijn de enorme volumes data die dagelijks verwerkt moeten worden, de voortdurende noodzaak tot herinrichting van een complex platform en dit alles zowel performant als stabiel te houden.

Over de functie:

Wij zoeken een Technisch applicatiebeheerder die ons ICT-team (met jou erbij 6 personen) gaat helpen de ontwikkelingen in goede banen te leiden. In deze brede functie gebruik jij al je technische vaardigheden om de applicaties te beheren. Ook willen we graag dat je meedenkt over de architectuur van ons platform.

De werkzaamheden:

  • operationeel houden en monitoren van onze systemen;
  • programmeren van ondersteunende software rond onze applicatie in C# .NET;
  • incidentele 2e lijn helpdeskactiviteiten: technisch getinte vraagstukken (zowel intern als extern) oplossen;
  • proceskwaliteitsbewaking;
  • ondersteuning bij het opstellen van technische en functionele specificaties.

De functie-eisen:

  • HBO werk-/denkniveau bij voorkeur in ICT/IT richting en/of aantoonbare relevante werkervaring;
  • kennis van XML en C# .NET;
  • kennis van SQL, XSLT en HTML is een pré.

Over jou:

Je functioneert goed binnen een team. Je bent analytisch, consequent, nauwkeurig, resultaatgericht en initiatiefrijk. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Je voelt je betrokken en verantwoordelijk. Je kunt goed prioriteiten bepalen en zelfstandig werken.

Wat heeft EZ-base te bieden:
We bieden een uitdagende baan met flexibele werktijden in een steeds naar vernieuwing strevende organisatie waar  ruimte is voor initiatief. Wij vinden dat jouw mening telt. Door de korte lijnen en de informele sfeer zal je je heel snel betrokken voelen bij onze organisatie.

Ben je geïnteresseerd om bij ons snel groeiende bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Petra de Vroege. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd.