Wat ga jij doen bij EZ-base?
Onze veelzijdige creatieve office manager/marketingmedewerker is van alle markten thuis. Er is dus geen dag hetzelfde. Hoe ziet die dag er dan uit?

Wanneer je dag begint en je met je kopje thee of koffie achter je pc zit ga je lekker aan de slag. Er komt een nieuwe update van de database aan, dus de release notes moeten vertaald worden en de manual moet uitgebreid en vertaald worden. Je zorgt in overleg met de ICT coördinator ervoor dat beiden op tijd online geplaatst worden.
Hierna kan je dan mooi gelijk de nieuwsbrief gaan opmaken voor de komende maand, kan die nieuwe update ook erin verwerkt worden. Ook plan je gelijk weer even de social media in, want Twitter en LinkedIn moeten wel regelmatig posts aan de wijde wereld geven.
Tijd voor overleg met de teamleider van de data-afdeling over een nieuw te implementeren werkwijze. Je gaat dit visueel in beeld brengen voor de programmeurs en stelt een functioneel ontwerp op om een en ander tot in de puntjes te beschrijven. Hoe ga je dit vormgeven? Photoshop? InDesign?

Pauze!
Tijd voor pauze, wanneer we op kantoor werken kan je of kiezen om een lekker eindje mee te wandelen met de sportievelingen, of heerlijk te relaxen in onze prachtige luxe kantine waar alle gemakken aanwezig zijn.
Door de gezellige gesprekken of het potje tafeltennis, vliegt de pauze voorbij en zit je weer achter je systeem.

Je had jezelf voorgenomen om deze middag de website even onder handen te nemen, de teampagina moet worden aangepast en je hebt een video gemaakt over onze laatste nieuwe dienst voor leveranciers die je ook nog online moet plaatsen. De animatievideo’s en instructievideo’s van EZ-base worden goed bekeken en je maakt met het grootste gemak nieuwe video’s. Wanneer je hier klaar mee bent, duik je in de laatste regelgeving van de AVG, er komt een nieuwe e-privacy wet aan en dit moet wel goed nageleefd gaan worden, daarnaast verwerk je je nieuw verworven kennis gelijk in de interne documentatie en licht je de collega’s in over de nieuwe regelgeving en hoe de belangrijkste regels moeten worden nageleefd.

Wat vraagt EZ-base?
Voor deze veelzijdige baan vragen wij het volgende:
HBO werk-denk niveau
Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, Frans is een pré
Uitstekende kennis van Microsoft Office pakketten als Word en Excel
Kennis van grafische pakketten als Photoshop, InDesign is een pré
Goed gevoel voor commerciële- en instructieteksten
Goed organisatorisch vermogen

Wat biedt EZ-base?
Een informele werksfeer voor minimaal 26 uur, maximaal 38 uur
Een goede pensioenregeling
Marktconform salaris
Mogelijkheid tot deels thuiswerken
Flexibele werktijden
Vele lekkere extra’s zoals: Maandelijkse lunch, Personeelsuitje, Paasontbijt etc.

Ben je geïnteresseerd om bij ons snel groeiende bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Ron van den Bosch. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd.