Over de functie:
Als data-beheerder vervul jij een belangrijke rol binnen het bedrijf. Je ondersteunt leveranciers en groothandels om hun product- en artikelgegevens zo goed mogelijk in onze database te tonen. Daarnaast zul je meewerken aan het geautomatiseerd vullen van de webshops bij onze klanten. Nieuwe klanten geef je een cursus om ze de ins en outs van ons systeem te leren. Je beheert je eigen klanten-portefeuille waarbij rijke, complete en correcte data voorop staat!

Binnen deze veelzijdige functie ben je een professionele gesprekspartner voor onze klanten (zowel leveranciers, fabrikanten als technische groothandel/vakhandel) en werk je nauw samen met de teamleider.

 

Voor deze functie gelden de volgende eisen:

  • Minimaal MBO-niveau en analytisch denkvermogen
  • Ruime ervaring met softwarepakketten zoals MS Office
  • Zeer goede beheersing van Excel
  • Ervaring in de ijzerwaren-, automotive-, verfbranche is een pré
  • Affiniteit met automatisering
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Zeer nauwkeurige manier van werken

 

Over jou:
Je bent initiatiefrijk, nauwkeurig en communicatief sterk. Jouw klanten horen optimaal bedient te worden en je zult hen daarin dan ook zoveel mogelijk ondersteunen. Je ziet dat het datatraject een doorlopend traject is en bent niet bang de klant hiervoor te benaderen. Je bent een teamplayer die de opgepikte signalen van de klant bespreekt om tot verbetering te kunnen komen.

 

Ben je geïnteresseerd om bij ons snel groeiende bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Petra de Vroege. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd.