Over ons platform:

De kern van ons platform vormt een 20-tal servers, een aantal web-services (SOAP en REST gebaseerd), een website en een WPF-applicatie waarvan het ICT-team het functioneel beheer doet. De programmatuur wordt grotendeels door een externe partij ontwikkeld, maar het ICT-team ontwikkelt zelf ondersteunende software en services (hoofdzakelijk in C# .NET en MS-SQL). Daarnaast sturen wij de programmeurs actief aan en zijn bepalend voor de architectuur van het platform. De uitdagingen waarmee we te maken hebben zijn de enorme volumes data die dagelijks verwerkt moeten worden, de voortdurende noodzaak tot herinrichting van een complex platform en dit alles zowel performant als stabiel te houden.

De functie:

Wij zoeken een allround applicatiebeheerder die ons ICT-team (met jou erbij 6 personen) komt versterken. In deze brede, zelfstandige en afwisselende functie gebruik jij al je vaardigheden om diverse systemen en applicaties te beheren.

 

De werkzaamheden:

 • Beheren van onze technische infrastructuren, servers, ftp’s, pc’s, laptops, opslagsystemen, randapparatuur en telefonie samen met onze externe partners.
  Jij bent het aanspreekpunt in ons bedrijf hiervoor, ondersteunt je collega’s waar nodig en coördineert het contact met onze hosting partner en externe systeembeheerder zodat zij hun taken optimaal kunnen uitvoeren.
 • Beheren van diverse applicaties zoals AFAS, Microsoft Office en 3CXPhone.
  Je bouwt het gebruik van AFAS binnen onze organisatie verder uit (InSite, OutSite en workflows).
  Verder adviseer je collega’s over het gebruik van diverse applicaties.
 • Programmeren van ondersteunende software zoals data mappings en query’s rond onze applicatie in MS-SQL en C# .NET.
 • Tweedelijns helpdeskactiviteiten: technisch getinte externe vraagstukken oplossen.

 

De functie-eisen:

 • HBO niveau en/of aantoonbare relevante werkervaring in de ICT.
 • Kennis van Windows systeembeheer.
 • Kennis van technische infrastructuren.
 • Uitgebreide kennis van AFAS.
 • Kennis van 3CXPhone, Microsoft Exchange en Office, Visual Basic, Adobe Creative Suite, VisualCron, XML, C# .NET, MS-SQL, HTML en XSLT is een pré.

 

Over jou:

Je werkt graag zelfstandig, maar functioneert ook heel goed binnen een team. Je bent breed inzetbaar en houdt van de afwisseling die dit met zich meebrengt. Je hebt een praktische hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht. Je werkt nauwkeurig, zorgt voor een goede registratie en documentatie. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Je voelt je snel betrokken en verantwoordelijk. Je houdt de ontwikkeling in je vakgebied nauwlettend in de gaten en kan dit vertalen naar adviezen waar EZ-base verder mee komt.

 

Wat heeft EZ-base te bieden:

We bieden een baan (32-38 uur per week) in een snel groeiende organisatie waarin je te maken krijgt met zeer uiteenlopende uitdagingen met alle ruimte voor initiatief. Wij vinden dat jouw mening telt. Door de korte lijnen en de informele sfeer zal je je snel betrokken voelen bij onze organisatie. We bieden flexibele werktijden.

Ben je geïnteresseerd om bij ons snel groeiende bedrijf te werken? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Petra de Vroege. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. In verband met de AVG zullen jouw persoonsgegevens direct na afronding van de sollicitatieprocedure worden verwijderd.