Wij hebben ons Data team mogen uitbreiden met een nieuwe collega. Wij wensen Conny veel plezier en succes. Hierbij stelt zij zich kort voor:

Conny Fleurkens

Graag stel ik mij hier even voor, ik ben Conny Fleurkens een geboren en getogen “Groene Hartse” en woon in Hazerswoude-Rijndijk met mijn gezin. Fiets en skate graag tussen de polders, lees graag Engelstalige fictie, kijk graag series en films, ben creatief, heb geen “groene vingers” maar ben dol op tuinieren, ga graag naar concerten en vind het leuk om monumenten en historische locaties te bezoeken. Ook ben ik een “petrol head” en een trotse bezitster van een klassieke mini.

In 2003 heb ik mijn diploma voor Commercieel medewerker, Marketing en Communicatie behaald. Ik heb meerdere jaren gewerkt in de automotive, gereedschappen en offshore branche. Tevens heb ik bij een internationale groothandel veel werkervaring opgedaan betreft databeheer, hier was ik onder andere verantwoordelijk voor het verkrijgen van artikelinformatie van verschillende internationale leveranciers, om zo de artikel-, prijs- en voorraadinformatie compleet en up to date te houden en deze informatie terug te koppelen naar de klant om snel de gevraagde informatie te kunnen verschaffen over het product.

Bij EZ-base is het geen dag hetzelfde, mede door de grote variëteit van artikelen en ik vind het een uitdaging om klanten te assisteren om hun data zo goed mogelijk in het systeem te verwerken zodat de klanten profiteren van de beste weergave van de artikelen die zij zoeken.

E-mail Conny

VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN EZ-BASE. SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Download