Wij hebben het EZ-team uitgebreid met een nieuwe medewerker administratie en marketingcommunicatie. Hierbij stelt zij zich kort aan u voor.

Petra de Vroege

Sinds september ben ik in dienst bij EZ-base als medewerker administratie en marketingcommunicatie. Ondanks de korte tijd die ik werkzaam ben, voelt het alsof ik hier al jaren werk en heb ik het idee dat ik hier heel goed op mijn plek zit.

Lang geleden (zo voelt het althans) heb ik met een diploma als meestergraveur de Vakschool in Schoonhoven verlaten, maar ondanks dat het een prachtig ambachtelijk beroep is, ben ik daar niet lang werkzaam in gebleven. Langzaam veranderde mijn functie richting vormgeving en administratie.
Inmiddels heb ik bij EZ-base na de nodige jaren ervaring op te hebben gedaan, de naar mijn idee ideale functie op dat gebied gekregen.

Samen met mijn man, zoon en onze parkiet Frits woon ik al jaren in Zoetermeer. Ik zing (in een band en solo, pop en rock) graag en kook regelmatig voor vrienden en familie een (meestal te grote) Indische rijsttafel.

E-mail Petra

VOLG DE ONTWIKKELINGEN VAN EZ-BASE. SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!
Download